Echte maatwerk plantenbakken

Iedere plantenbak is uniek omdat we deze personaliseren. Hierdoor zijn ze zeer onderscheidend, duurzaam, met veel aandacht voor detail.

 

Vrijwel alle RAL kleuren mogelijk

Bij VDB Plantenbakken kunt u uw plantenbak bestellen in bijna iedere RAL kleur. Wij poedercoaten onze plantenbakken (2 lagen), waardoor de kleur ook duurzaam is aangebracht. Daarna worden de profielen met een transparante vloeistof behandeld zodat er geen vuilafzetting kan plaatsvinden. Hoogwaardige grondstoffen beschermen het oppervlak, is UV stabiel en versterkt de kleur. Het is ook mogelijk om met een speciale techniek de structuur van de panelen over te laten lopen op de aluminium hoekprofielen. Hierbij zal de aluminium afdekrand mat zwart worden gepoedercoat.

 

Meer dan alleen een plantenbak

De zijkanten van de plantenbak zijn op ieder gewenst moment te verwisselen. Deze kunnen met verschillende materialen worden ingevuld, zoals dibond platen met opdruk, krijtborden en tegelstroken. Op deze manier bepaalt u de uitstraling van de plantenbak.

 

Eenvoudig te verplaatsen

Onze plantenbakken zijn eenvoudig te verplaatsen. Dit komt omdat ze standaard zijn voorzien van dubbele zwenkwielen met rem. Ze kunnen ook geleverd worden met pootjes 80 x 80 x 40 mm in de zelfde kleur als de profielen.

 

Volledig demontabel

Onze plantenbakken zijn volledig demontabel, dus de verschillende onderdelen zijn herbruikbaar (te recyclen).

 

Geschikt voor binnen en buiten

De plantenbakken zijn gemaakt van duurzaam aluminium in combinatie met kunststof en RVS. Dit maakt dat ze zeer geschikt zijn voor binnen en buiten. Ook de materialen die gebruikt worden voor de zijvlakken zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. Wanneer men kiest voor tegels (bijvoorbeeld met houtstructuur) dan zullen deze ook niet verweren, wat een groot voordeel is t.o.v. houten plantenbakken.

 

5 jaar garantie!

Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op alle plantenbakken die we leveren. Dit onderstreept de overtuiging die wij hebben in de kwaliteit van ons product.