Met een maatwerk plantenbak van VDB Plantenbakken, heeft u de perfecte oplossing voor uw (dak)terras, showroom, restaurant of kantoor. Deze plantenbak is bedacht, ontwikkelt  en wordt geproduceerd in Nederland.

Bij VDB Plantenbakken heeft u maximale ontwerpvrijheid. Wilt u na een poos het uiterlijk van uw plantenbak veranderen ? Dan vervangen wij eenvoudig de panelen die in de bak zijn verwerkt, om zo uw plantenbak een compleet andere uitstraling te geven. In vele gevallen is het ook mogelijk om zelf de zijvlakken te veranderen.

Wij maken uitsluitend aluminium plantenbakken. Aluminium is uitermate geschikt voor maatwerk, licht van gewicht en zeer duurzaam. Verder zijn de plantenbakken voorzien van zwarte industriële wielen, zodat ze eenvoudig te verrijden zijn. Wij kunnen de plantenbakken in bijna iedere RAL kleur leveren, ofwel in een speciaal voor u samengestelde bedrijfskleur. VDB Plantenbakken is een totaal service concept, wij realiseren het ontwerp, de productie en het verwisselen van panelen op locatie.